Loading Content..

Category: Oci

MAGO DE OZ: Número u en vendes a Espanya i Mèxic amb “Ira Dei”.

«Ira Dei», el nou treball de MAG DE OZ, ha entrat en el número u en les llistes dels discos més venuts a Mèxic i a Espanya en la setmana del seu llançament. El grup continua trencant barreres tras trenta anys de carrera, demostrant que té una de les més fidels i nombroses legions de seguidors a banda i banda de l’Atlàntic.

L’acolliment del disc, tant per part dels seus seguidors com de la premsa, està sent excel·lent. Les reproduccions en els seus vídeos es compten per milions i les seues signatures de discos han sigut multitudinàries. A Mèxic van passar més de nou hores atenent els seus fans. Pots veure algunes imatges a continuación.

MAGO DE OZ van tancar de manera apoteòsica la seua gira de 30 Aniversari tocant davant més de 40 mil persones en Pobla (Mèxic). Una increïble gira, de més de 80 concerts, que els ha portats a recórrer grans escenaris, a banda i banda de l’Atlàntic, celebrant els seus 30 anys de carrera i que també va tindre un tancament espectacular a Espanya amb el concert especial de «Diabulus In Opera» en el Wizink Center, de Madrid.

    Leave Your Comment Here