Loading Content..

Category: Blogs, Clara Tena

Jesús Reyes

Atractiu, instruït i amb un caràcter notable, Jesús Reyes (Càceres, 1987) ha aconseguiten tan sols uns anys ser periodista de modareconegut a Espanya, seguit per n exercit defans a Instagram que l’eleven a la categoriad’icona, i, lo que es més difícil, volgut per elgran públic.La fama aconseguida gràcies al pas perTelecinco li ha obert, assegura, “moltes portes”.Al seu llibre

“Alter Ego” (SeLeer) i el seu nouespai de televisió (“Vestir como Reyes”, GrupAtresmedia) ajuda a que la resa de mortalstrobem el nostre estil personal per a “traure lamillor versió de nosaltres mateixos”.I per a avalar el seu viatge en primera classefins a l’èxit acaba de ser guardonat am laMedalla d’Or concedida a través de l’associacióEspanyola de Professionals de l’Imatge.

Es va formar a la prestigiosa Universitat Antonio de Nebrija,però va treballar anteriorment a ZARA. Com es vallançar al mon professional?Cert, treballava en ZARA de dependent els caps de setmanamentre estudiava Periodisme especialitzat en Televisió al’ univesitat Antonio de Nebrija, a Madrid. El meu primer lloccom a redactor va ser en “Celebrities”, la revista digital sobrecrònica social i moda de grup Atresmedia. Després vaigpassar per altres empreses, sempre en els departaments decomunicació i dins del sectorretail, fins que vaig arribar aTelecinco, grup Mediaset Espanya.Actualment conte ambla meua pròpia agència de comunicació,imatge i relacionspúbliques, Coolhunting Madrid,i el meu propi espai en televisióamb “Vestir como Reyes” unasecció de moda i estil de vidaen el magazine de les vespradesde Canal Extremadura, “AEsta Hora” (Grup Atresmedia)

En poquet temps la seuatrajectòria ha sigut fulgurant!Vesteix a famosos, dirigeix l’imatge de firmes de prestigi ila seua comunicació, fa televisiód’èxit….Moltes gràcies. Tot és fruitd’una dedicació plena pel treball,una lluita constant de superaciói un esforç que pareixestar donant els seus fruits.Però queda molt camí per recórrer. Es difícil, diuen i confirme,arribar, però més difícil es mantindres. Cal posseir unacapacitat crítica i selectiva molt desenrotllada, ser intel·ligenti no deixar-se cegar per per la brillantor i el glamour temporaldels focus. He rebutjat diversos projectes en televisió. No totval. I per fortuna he tingut al meu costat un excel·lent equipde treball, a una gran família, a la meua parella i també bonsamics que m’han recolzat i ajudat a anar seleccionant les millorsofertes professionals amb vista a un futur. Estes decisionsm’han portat a estar hui on estic. Vaig saber invertir elmeu temps i els meus recursos. I ara ho agraisc perquè veigrecompenses, efectivament.

El moment culminant de la seua actual etapa professionalva ser quan va entrar a televisió?Jo diria que un dels grans fites de la meua carrera professionalfins ara ha sigut entrar en televisió, perquè m’ha obert,certament, les portes de moltes grans empreses i marquesper a les que he treballat i altres amb què actualment ho seguiscfent. Treballar en televisió com a periodista és quelcomque m’agrada, per al que m’he preparat i amb el que semprevaig sonyar. Però no ha sigut, i així ho assente, només esteel moment cima de la meua carrera.Publicar el meu llibre, “AlterEgo” entrevistar als millors i mésgrans dissenyadors d’este país, inclúsalguns que ja no estan ambnosaltres com David Delfín o Jesúsdel Pozo, entre altres molts,ha sigut memorable; prestar lameua imatge a grans marquesde moda o plataformes com“Mercedes-Benz Fashion WeekMadrid” i treballar per a mi mateixamb la meua agència, CoolhuntingMadrid, mereixen tambéespecial menció.

Porta be la fama?Cada vegada millor, aprens agestionar-la i a utilitzar-la per aben propi. Per fortuna rep gransafalacs i mostres d’afecte per partdel públic o les xarxes socials,s’agraïx molt! Hui en dia sent queestic en un moment de la meuavida en perfecte equilibri. I m’explique:treballe en televisió, però no ho faig en un mitjà nacionali de màxima audiència, per la qual cosa em permet moure’men una línia més relaxada. I açò és així per decisió pròpia.He aprés que sóc més feliç sense tindre la necessitat de serconstantment un personatge de plena actualitat. Jo ara nosóc famós, ara sóc conegut pel meu treball. I m’agrada més

Vol dir aixó que no el tornarem a vore a un format d’entretenimenta televisió, Jesús?Tot en la vida té el seu moment. Si el projecte que em presentendes de televisió és del meu interés, per què no acceptar-lo. De fet continue fent televisió. Una altra televisió,més blanca, això sí, com va ser participar en el programa“TENDENCIAS” presentat per Vicky Martín Berrocal en canalTEN, o actualment que participe en el magazine “A EstaHora” amb la meua secció de moda on done consells pràcticsi parlem de passarel·les o actualitat. Hui en dia em senten una altra etapa. Tinc una altra responsabilitat, un altrecàrrec, sent empresari i dirigint una agència de comunicació:Coolhunting Madrid. Sent que he evolucionat a nivellprofessional i ara estic on sempre he buscat estar.

Enhorabona Jesús! Que suposa per a vostè aquest noupremi, la Medalla d’Or concedida per l’Associació Espanyolade Professionals de l’Imatge.Moltes gràcies! Suposa una guia, un senyal al que esticfent a hores d’ara. Açò es tradueïx en un suport infinit, perquèfa alguns mesos vaig decidir reconduir la meua carreraprofessional i este és el cartell que necessitava i que indica“continua així” “continua per eixe camí”. Perquè este guardó,la Medalla d’Or, no em premia a mi. Premia a CoolhuntingMadrid, la meua agència, el projecte que he posat enmarxa com empresari i és el que més m’enorgulleix. Veureque camina cap a l’èxit. Un projecte de vertigen que m’obliga,en el bon sentit de la paraula, a estar pràcticament 24hores, 7 dies a la setmana, vinculat a les marques i empresesde luxe per a les que treballem gestionant la seua comunicació,imatge i relacions públiques. Per tant, moltíssimesgràcies a l’Associació Espanyola de Professionals de la Imatgeper veure i reconèixer l’esforç immens i les moltes horesde treball que que hi ha darrere del meu projecte.

Millor Blog de Moda 2015, Didal d’Or en Comunicació2015 i Medalla d’Or d’Imatge 2019… Triplet! Com se sent?Ple i feliç, molt feliç. Estos tres premis representen tresmoments de la meua vida professional distints i, al mateixtemps, són el símbol que indiquen que el meu treball haanat “in crescendo”; i que ha agradat en cada moment.Quan tenia 20 anys ja em dedicava a la moda, però feia un altre tipus de moda. Professional també, però d’acord ambeixa edat com era el ser “ Una etapa que recorde divertidai amb una bona projecció en aquell moment. Vaigser dels primers blogueros a Espanya! D’ací eixe premi alMillor Blog de Moda en 2015. Després va arribar la meuaetapa en televisió, que molt va influir a l’hora de rebre, esticsegur, el Didal d’Or en Comunicació. I ara, diversos anysdesprés, després de publicar unprimer llibre, dedicant-me tambéa la moda i a la comunicació desde l’àmbit màrqueting i publicitat;arriba la Medalla d’Or a l’, un guardóque premia l’obra, el treball, elvalor i la valentia.Fent este repàs em done compteque mai m’he eixit del camí dela moda i la comunicació, peròque es lo que ame,lo que m’agradai per a lo que m’he preparat;però reconec vores aquest sector–el de la moda- des de un altraperspectiva, amb major responsabilitatcom es dirigir certes àreesom les de comunicació, publicitati marketing de empreses del sectorde luxe..

Com va arribar aquest, salt,aquest canvi professional?50% de casualitat, 50% buscat.Vaig estudiar un tercer màster enl’Escola Superior de Moda i Empresade Madrid: Anàlisi de Tendènciesi Coolhunting. Una oportunitatque em va posar en contacte ambempreses del sector retail. Esta hasigut la part de casualitat perquèem vaig plantejar esta nova formaciócom complementària. La sorpresa va arribar quan vaigdescobrir que hi havia un ampli palmito d’opcions o possibilitatsper a explotar i gestionar a nivell professional i obtindrebons beneficis. Vaig invertir els meus recursos per afer créixer la meua marca, Coolhunting Madrid, i de traspassar-la de plataforma de comunicació a agència de comunicació,que engloba totes les àrees. I a poc a poc, les marquesi empreses han anat confiant en mi

Quin tipus de marques o empreses son les que dirigeixdes de Coolhunting Madrid a nivell d’Imatge i comunicació?Coolhunting Madrid va nàixer en 2012 com una plataformade Comunicació especialitzada en el sector luxe, moda,disseny, bellesa i estil de vida. Actualment, firmes i empresesde prestigi confien les seues estratègies d’imatge, comunicació,publicitat, relacions públiques imàrqueting en esta entitat, CoolhuntingMadrid, quin l’objectiu principalés posicionar la visibilitat dels nostresclients al més alt del mercat

I li cridem un dia i el proposemcom a portada de la nostra revista.Que va sentir a conèixer la noticia?Viure un somni fet realitat i agraiscenormement a tot l’equip de “MadridMagazine”; i a vostè, Clara, directorad’este mitjà, l’oportunitat. Però no vullque siga només una ocasió per a promocionar–me a mi o al meu treball.Vull que també servisca d’exemple,de crit i de suport a totes eixes personesque lluiten cada dia per complirles seues metes i objectius en un momenten què el nostre país, Espanya,no ho està passant bé ni econòmica,ni políticament. No vos rendiu! Lluiteucada dia! Treballeu cada jornadaper a intentar arribar un passet méslluny! Sóc conscient que hi ha poquesajudes, i ningú regala res. Però ambesforç i dedicació es pot aconseguir!Els sons es compleixen!

Creu, Jesús, que vostè es un icona?En absolut. Icona és la reina Letizia,que hi ha modernitzat Espanya. Icona és Ágatha Ruiz de laPrada, la meua amiga i una dona de bandera que lluita perportar la marca Espanya a cada país que va. Icona és Raphael,únic artista de la seua estirp que encara continua vivint dela música al nostre país. Icona és la gran actriu Lola Herrera,ací he tingut el privilegi de vestir-la com a estilista pera la portada del pròxim número d’esta revista. I m’agradariamencionar algun polític icònic espanyol, però no n’hi ha. Esvan extingir tots fa ja algunes legislatures. Tant de bo ser jo un icona en el futur! Per a això encara queda moltcamí per recórrer. Un icona com a escriptor, coma periodista i com comunicador. Cert és que hi hamolta gent jove que se sent reflectida en mi; xics ixiques que m’escriuen per les xarxes socials o emparen pel carrer i em diuen que volen ser com jo,que volen treballar en el mateix que jo. I des d’acíels dic que treballen molt. Perquè es l’única camíque porta a l’éxit; la formació i el treball. Que no esfies d’eixa gent que els diu “no”, que els neguenles oportunitats, perquè si creuen en ells mateixosi lluiten, arribaran molt lluny.

I que li agradaria ser en un futur, Jesús?M’ agradaría ser feliç. Igual de feliç que soc ara.

    Leave Your Comment Here