Loading Content..

Category: Moda

Lidia Faro

Entrevistem a la dissenyadora experta en complements de pitó i cocodril.

Qui és Lidia Faro i en quin moment sorgeix la firma Lidia Faro Complements?


Lidia Faro és una amant de la moda, de l’exclusivitat, de les coses diferents. Una amant de l’art i una creadora des que era xiqueta. Lidia Faro és una persona molt pròxima, natural i amb una sensibilitat especial per a captar emocions i empatitzar amb les persones. Lidia Faro és mare,
dona, empresària i somiadora.
La firma Lidia Faro sorgeix fa tres anys. Després de 20 anys lligada al món de l’aviació va arribar l’oportunitat d’un canvi laboral que vaig aprofitar per a fer el meu somni
realitat i crear la meua firma de complements en pell de pitó i cocodril.

Portava des de xiqueta dibuixant dissenys tant de sabates com de bosses de mà i guardant-los en una carpeta amb molt mim i sense pensar en que arribaria el moment de desempolsar la meua vella carpeta i fer realitat cada un d’eixos dissenys, així que en quant eixa oportunitat va vindre a veure’m, no la vaig desaprofitar i em vaig posar mà a l’obra. En tres mesos tenía la meua firma registrada, havía contractat al meu fabricant, actualitzat els dissenys i tota a il·lusió ficada en aquesta nova fra que tan lluny havia arribat en tan poc de temps.

    Leave Your Comment Here